Nexus

Ledenexpositie bij Kunstliefde – 9 t/m 31 maart 2019

Nobelstraat 12a – 3512 EN- Utrecht

Open: woe t/m zo van 12 tot 17 uur

Met werk van: Qassim Alsaedy, Rik Berkhout, Mariaan van den Berg, Tineke Brouwer, Jeroen Bakker- Brugman, Marijke Breuers, Roel Berg, Studio Tweemaal / Tamira Boogaard & Amber ter Haar, Hermien Buytendijk, Ljubica Cvoric, Paul Carga, Toes Dalmulder, Carla Dekker & Jan van Rossem, Marijke Elferink, Hans Dillesse, Ton Gouka, Adrian Faes, Annet van den Heuvel, Louise Hessel, Inge van Heerde, Truus van den Heuvel, Luuk Huiskes, Daan de Jong, Nienke Jorissen, Marie-Line Kercret, Maria Klerx, Ali Koers, Jeroen Meijer en Gerard van Santen

‘Nexus’ komt van het Latijnse ‘nectere’ en staat voor verbinding. Het betekent het centrum of de focus van een bepaald geheel, of een verbinding (de link) die twee of meer personen of dingen met elkaar in verband brengt.

Voor de thematentoonstelling NEXUS laten kunstenaarsleden van Kunstliefde zich inspireren door dit woord of de betekenis ervan. In maart is het eerste deel van de tentoonstelling te zien. NEXUS 2, 6 t/m 28 april) toont het tweede deel.