Zomer / collectie’20

Ledenexpositie bij Kunstliefde  t/m 30/08/’20

Nobelstraat 12a – 3512 EN- Utrecht – www.kunstliefde.nl

Open: woe t/m zo van 13 tot 17 uur

Ga op reis in Kunstliefde en ontdek inspirerende kunst. Gedurende de zomermaanden laat Kunstliefde nieuwe of recente werken zien van haar kunstenaarsleden. Van schilderijen tot beelden, fotografie tot grafiek, video tot installatie, groot en klein formaat en alles daartussen in. Kunstliefde heeft een ruime collectie van hedendaagse kunst van kunstenaars uit Utrecht en de rest van het land, jong talent en gevestigde namen.
Zomercollectie ‘20 biedt een uitstekende gelegenheid om het diverse aanbod te bekijken en wellicht een mooi kunstwerk te kopen.
Kunstliefde ontvangt je graag. Natuurlijk letten we op de corona-maatregelen en is er voldoende ruimte om afstand te nemen.